Je kiest een consult
Je kunt je aanvraag via de website doen, maar ook via mail of een instagram bericht. Weet je nog niet zeker wat voor consult je wil kiezen? Dan kunnen we eventueel een vrijblijvend gesprek inplannen, waarin we samen kijken naar wat het meest passend is voor jullie situatie. 

 

Je ontvangt bericht terug van mij

Afhankelijk van de manier waarop jij mij benaderd hebt.
Een mail kan in je spambox zijn beland, dus heb je nog geen antwoord van me ontvangen? Check even je spambox.

Ik noem hierin wat ik voor je zou kunnen doen en eventueel welk consult het beste bij je situatie past. Ook vermeld ik direct de actuele wachttijd. Niet iedere aanvraag leidt tot een consult. De aanvraag is dus niet bindend. Zijn er mogelijkheden en wil je dit ook?

 

Dan volgen de formaliteiten.

Je beantwoordt mijn mail en ik stuur je dan alle informatie toe, een datum/tijd voor het kennismakingsgesprek, indien gewenst, de consultdatum en natuurlijk het intakeformulier. Je hebt dan ruim de tijd om de intake in te vullen en weer terug te sturen en om de betaling te voldoen. Pas dan is de datum écht voor je gereserveerd.  Annuleren kan, maar hoe dichter je dit op de consultdatum doet hoe kleiner de kans dat ik op die dag een ander consult kan inplannenHierdoor ben ik soms genoodzaakt om annuleringskosten te berekenen.

Uitstellen kan natuurlijk ook, ik snap dat de dingen niet bepaald voorspelbaar zijn voor je op het moment. Meer informatie hierover lees je allemaal in de voorwaarden

 

Extra informatie
Nadat jullie het intakeformulier hebben teruggestuurd naar mij, hebben we even contact (videocall of telefoon) om het door te spreken. Daarna ga ik voor jullie aan de slag.

Bij je consult krijg je extra informatie in de vorm van Factsheets, als bijlage in de mail. Per leeftijd zijn er weer bijzonderheden dus het kan zinvol zijn steeds even terug te gaan naar deze factsheets om de actuele ritmes te volgen en te weten wat er speelt op bepaalde leeftijden.

 

Het consult
Op de afgesproken datum ontvang je het slaapplan in je mailbox. Dit consult beslaat een flink aantal pagina’s. Afhankelijk van de gekozen optie vind je hierin een analyse van het slaapgedrag, de onderliggende oorzaken (van onrust en slecht slapen) en de
adviezen hoe deze te verhelpen, een analyse van het slaapgedrag (met uitleg), een stappenplan en de antwoorden op je vragen.

 

En daarna…

Neem je rustig de tijd om alles door te lezen. Vragen die je eventueel hebt, bespreken we tijdens een videocall, telefoongesprek of je stuurt ze via mail. Ik beantwoord dan zo snel mogelijk je vragen, waarna je aan de slag kunt. Heb je een Basis of Compleet consult, dan help ik je ook in de weken die volgen. Dit kan dagelijks via Whatsapp, bij kleine vragen. Daarnaast spreken we elkaar nog een aantal keer (afhankelijk van je pakket) via een videocall of telefoongesprek. Heb je geen Basis of Compleet consult en merk je dat je begeleiding of ‘even terugkoppelen’ toch wel prettig vindt, dan kun je altijd (achteraf) nog extra coaching bijboeken.